IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зли вещици или приказни герои – кои родни звезди се маскираха за Хелоуин?

1 ноември 2021 16 30

Много от тях бяха на тематични партита

БГНЕС

IStockphoto

Тази година темата за ваксинацията срещу коронавируса и черната статистика за заболелите като че ли изместиха вечния спор за Хелоуин. И макар някои да си останаха вкъщи, не пропуснаха да издълбаят тиквени фенери и да посрещнат деца на входната врата, дошли за „Трик или лакомство?“. Други пък, притежавайки зелен сертификат, сложиха страшните костюми, за да присъстват на поредното тематично парти за празника.

Както всяка година, много известни имена от родния шоубизнес се похвалиха как са отбелязали 31 октомври, като някои започнаха с приготовленията доста по-рано.

Ето няколко бг звезди, които се маскираха за Хелоуин 2021:

1. Семейство Петканови

Инфлуенсърите Алекс и Даниел, поръчаха специална украса за своя дом. Така още в средата на октомври те се настроиха за Хелоуин.

„Ако не сте виждали разбойници в действие – моля на вашето внимание семейство кръвожадни затворници!“, написа Петканова, показвайки костюмите им.

Междувременно Джулиана Гани, която е кума на Петканови показа, че им е била на гости, облечена като секси дяволче.

2. Поли Генова

Певицата, която е в трепетно очакване на второто си дете, е решила да зарадва своя син Даниел, като заедно с него и половинката ѝ, са се дегизирали с весели костюми.

„Трик или лакомство?“, пише изпълнителката, показвайки специалната семейна фотосесия за Хелоуин.

На кадрите виждаме Генова като котка, докато детенцето ѝ е нещо средно между меченце и еленче.

3. Дара

Младата изпълнителка, която е жури в „Гласът на България“, реши да се дегизира като Злодейда. Във Facebook тя показа, че се е справила отлично с влизането в този страшен образ.

Певицата помоли феновете си да споделят как са избрали да се маскират, като провокира и спор за това трябва ли да празнуваме Хелоуин или е по-добре да отбележим 1 ноември.

4. Соня Йончева

Известната оперна прима реши да зарадва двете си деца, като се маскира заедно с тях.

„Хелоуин у дома! София се ужаси да види зъбите на Доминго. Тиквената супа беше вкусна – приготвена от Маестро“, написа певицата.

5. Радина Думанян

Младата актриса, която миналата година стана майка, избра да отбележи първия Хелоуин на своята дъщеричка, като двете се облекат като животни.

Думанян е заложила на костюми с тигров принт и нежен грим за себе си. И ако съдим по една от снимките ѝ, тя се опитва да пресъздаде сцена от анимацията „Цар Лъв“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари